Over ons

Agro tuin en dier in 1975 gevestigd in Ede als groothandel (agro staat voor agrarische groothandel) en leverde aan de detailhandel en grootverbruikers wat we overigens nog steeds doen. in 1985 verhuisde het bedrijf naar een groter pand in Veenendaal ondertussen werd het assortiment fiks uitgebreid mede door import uit spanje.

In 1990 opende agro de eerste winkel  onder het mom van "liever snel een kwartje dan langzaam een gulden" werd deze discount formule een groot succes in 1999 werd het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Nunspeet na een wat moeilijke start ging het ook hier voor de wind men wist al snel ons lage prijzen beleid te warderen. 

Uit eindelijk is er voor gekozen alles in Nunspeet te consentreren en is de vestiging in Veenendaal afgestoten. Vanuit Nunspeet leveren wij aan de detailhandel (dierenspeciaalzaken, veevoederhandel en tuincentra) en groot verbruikers zoals dierenopvang, manege’s, hondensportclubs, cattery’s, overheids diensten en de groenvoorziening.

In onze winkel hebben we een uitgekiend assortiment voor tuin en dier en zijn onze medewerkers u graag met deskundig advies van dienst.

Wij zijn niet de grootste niet de mooiste wel de goedkoopste.

U bent van harte welkom 

 

In de winter van 2021-2022 is er door de aannemer hard gewerkt om een geheel nieuw pand te realiseren zo konden we in april 2022 een geheel vernieuwde AGRO winkel in gebruik nemen. de verkoop ruimte is nu drie maal zo groot en het assortiment is fiks uitgebreid.

Kom geheel vrijblijvend onze nieuwe winkel bekijken u bent van harte welkom.

De ene hond is de andere niet. Zeker niet als het om voeding gaat. Zo heeft de pup een ander voeding nodig dan een senior hond. Ook een hond die herstellende is van een ziekte heeft weer andere voedingsstoffen nodig. In samenwerking met een gerenomeerde hondenvoer fabrikant hebben wij een hoog energie premium voer (geperste brok) ontwikkeld speciaal voor werkhonden en dit laten testen door politie honden clubs en beschikbaar gesteld aan honden van de landelijke politiedienst dit werd een groot succes wat al snel resulteerde in de ontwikkeling van een premium brok voor honden met vachtproblemen gevolgd door een hoogwaardige premium puppy brok. een speciale premium brok voor honden met darm maagproblemen en een premium seniorbrok speciaal voor de oudere hond.

Dankzij de hoge kwaliteits normen die aan het voer gesteld worden hebben we voor iedere hond het juiste voer.  Agro premium hondenvoer geperste hondenbrokken bevatten geen moeilijk verteerbare stoffen en worden gemaakt zonder tarwe en soya.

Meer weten neem gerust contact met ons op.

In een apparte ruimte hebben wij een profesionele Dogwash  waar je zelf je hond kan wassen! Bij de dogwash is alles aanwezig wat je nodig hebt! Er is shampoo, vlooienshampoo en conditioner beschikbaar, je kan je hond na het wassen föhnen, 

In samenwerking met dierenartspraktijk Anne Schreurs ( die ook een praktijk in Uddel heeft) bevindt zich in onze winkel een volwaardige praktijk waar u met uw huisdier van harte welkom bent tijdens een bezoek aan onze winkel kunt u aan de balie van de praktijk terecht voor informatie, advies of het maken van een afspraak.

In de praktijk werken drie dierenartsen met elk hun eigen specialisatie en zij kunnen beschikken over de modernste apparatuur

De praktijk van Anne Schreurs is 24/7 bereikbaar op tel.nr. 0577-401777

Naast de winkel van Agro tuin en dier bevindt zich Landwinkel Molen de Duif die gevestigd is op een unieke plek en in een uniek gebouw – de bekende historische molen in Nunspeet. Het is de eerste Landwinkel in Nederland die in een molen gevestigd is. De molen wordt tot op de dag van vandaag nog gebruikt om meel te malen, dat natuurlijk verkocht wordt in de winkel. Een unieke kans om dus nog een echte, historische molen in bedrijf te zien!

Naast meelproducten van eigen ambachtelijk fabricaat, vindt u in Landwinkel Molen de Duif een compleet assortiment ambachtelijke en (h)eerlijke streek producten. 

Agro Tuin en dier kent u wellicht ook van de Voerdiscounter. Deze staat groot op onze bus als devoerdiscounter.nl

Staat uw antwoord er niet bij? Stel uw vraag dan hier

Kom langs in de winkel

Molenweg 91, 8071 TJ Nunspeet
Plan uw route

Openingstijden:
Maandag:
09:00 - 18:00
Dinsdag:
09:00 - 18:00
Woensdag:
09:00 - 18:00
Donderdag:
09:00 - 18:00
Vrijdag:
09:00 - 18:00
Zaterdag:
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Of bel:

Tel. (0341) 25 23 56

Contact